VILL DU VISA FILMEN?

Läs nedan om de olika visningsmöjligheter och paket vi erbjuder!

Med hjälp av vårt material kan du arbeta med Leslie Brinner som verktyg för att synliggöra machokulturen och öppna upp för en ny, mer inkluderande mansroll, som i förlängningen bidrar till ökad jämställdhet.

Enbart filmvisning
För: Biografer, organisationer, föreningar eller företag Pris: 2500kr eller enl. överrenskommelse. Teknisk info: DCP eller Högupplöst fil anpassad för visning från bärbar dator (.MOV-fil).
Filmvisning på skola + material till egenledd handledning/diskussion
För: Lärare med skolklasser i högstadiet och gymnasiet. Vill du få igång en diskussion i en grupp och behöver verktyg för att skapa ett givande samtal? Handledningen innehåller frågor som berör flera teman inom maskulinitetsnormer. Den utgår från filmen men har också ett fördjupningsavsnitt där ett urval av scener från filmen används för att exemplifiera olika situationer för reflektion. Handledningen innehåller även förslag på aktiviteter samt metoder för att skapa trygga rum och öppna samtal. Handledningen är utvecklad i samarbete med Svenska Filminstitutet och Marco Vega, sexualupplysare, utbildare och föreläsare inom maskulinitetsnormer. Innehåll: Rättigheter till dokumentärfilmen Leslie Brinner och fristående scener från filmen att jobba kring. Filmhandledning i pdf-format med metoder, samtalsunderlag och aktiviteter. Tidsåtgång: Film cirka 90 minuter. Tid till handledning kan varieras beroende på förutsättningar, men minst 1-2 timmar rekommenderas. Kan även delas upp i mindre grupper, och på flera tillfällen. Pris: 2500kr per visning eller enl. överenskommelse. Teknisk info: Högupplöst fil ( .MOV-fil).
Filmvisning + workshop med workshopledare
För: Lärare med skolklasser i högstadiet och gymnasiet. I vissa sammanhang kan det vara knepigt att diskutera vad mansrollen egentligen är. Män för Jämställdhet har mångårig och dokumenterad erfarenhet av skapa ärliga och engagerade samtal på området. Tillsammans med dem och Marco Vega har vi utvecklat ett workshopformat kopplat till filmen som går att anpassa till olika åldrar och typer av grupper, och varierar beroende på behov, förutsättningar och önskemål. Innehåll: Visningsrättighet Leslie Brinner, workshopmaterial och workshopledare. Tidsåtgång: Filmvisning cirka 90 minuter. Tid till workshop kan varieras, men minst 1 timme rekommenderas. Pris: 7000-10 000kr beroende på tid, upplägg och antal deltagare och workshopledare. Teknisk info: Högupplöst fil ( .MOV-fil).
Skolbio
Filmen går att boka för skolbio. Kontakta oss för mer info. ..........................................................................................................................................................................................................................................
Skräddarsytt paket

Har du en annan idé? Eller några specifika behov? Inga problem, kontakta oss så hjälper vi dig.

Till alla bokningar av filmen ingår marknadsföringsmaterial i form av presskit, texter, bilder, trailers och annat rörligt material. Doc Lounge bistår gärna med kunskap, idéer och inspiration till publikarbete, arrangemang och tematik.

REDO ATT BOKA? DÅ KÖR VI!

Du bokar enklast via mejl. Kontakta Maja Lindqvist för att boka. Kom ihåg att skriva vilket paket du är intresserad av och vilket datum du planerat att genomföra aktiviteten.